Pa rroba fare ka dalë dhe u ka kënduar meshkujve nuk diηi të ma Ιурηi, ΒΙeona Qerreti: Uηë jam mуѕlimaηe, ѕ’ka lidhje feja me veѕhjen

Nga emisioni “Opinion” në Tv Klan, ku ishte e ftuar mbrëmjen e së mërkurës për të folur mbi temën “A na bën të lumtur paraja?”, këngëtarja Bleona Qerreti foli edhe mbi besimin e saj në Zot.

Bleona: Kam qenë në të gjitha meditimet budiste në të gjithë botën, kjo nuk do të thotë se mund të jetosh pa para. Kam qenë në të gjithë botën.

Buda nuk është fe, është spiritualizëm, janë dy gjëra të ndryshme. Unë jam myslimane, e them hapur. Nuk më intereson, të mendojnë çfarë të duan të tjerët.