E fundit! Infektohet me koronavirus gruaja e Lulzim Bashes, ndodh e papritura me Kryetarin e PD

Kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha gjatë një komunikimi që ka pasur me drejtuesin e Portalit Studentor, Gevio Tabaku, ka thënë se bashkëshortja e tij e ka kaluar COVID-in. Basha është shprehur se përveç Aurelës, askush tjetër në familje nuk është infektuar nga Covid.

“Unë jam mirë, vajzat janë mirë. Bashkëshortja e ka kaluar. Prindërit janë mirë çfarë është më e rëndësishmja. Por e dimë që shumë njerëz po vuuajnë, edhe sot që po flasim shifrat ishin shumë të ;arta, dje po kështu. Jemi në një situatë shumë të vështirë. Të gjithë ata që na ndjekin të kujdesen për veten e tyre dhe sidomos për prindërit”, tha Basha.