E mbani mend ”Ѕhamikuqen”? Do habiteni kur ta ѕhikoni si duket ајо tani (Foto)

Vitet ikin por ajo ende e bukur megjithese ka gjithe ato vite dhe ne kete moshe qe ajo eshte. Turkan Soray filloi ka rrierën e saj në vitet ’60 dhe shumë shpejt u bë një ndër akt oret më të kërkuara.Ajo eshte shume e bukur dhe bukuria e saj eshte ende dhe sot.

Asiya ishte roli qe e beri te fam shme ne pub likun shqiptar tek filmi ‘Shamikuqja’ i cili kujtohet dhe sot me no stalgji dhe ishte shume i bukur.

Përsa i përket jetës së saj pr ivate aktorja ka qënë e martuar dhe ka vetëm një vajzë e cila quhet Yagmur Unal. Unal është shumë akt ive në rrj etin so cial Ins tagram dhe nga fotot e pub likuara duket se nuk i ka lënë pa marë asgjë të ëmës nga bukuria.

Ajo është dip lomuar në degën e sociologjisë dhe më vonë mori diplomën ma ster për mediat në New York. Shikoni ende eshte e bukur