E раbеѕuеѕhme! Ja ςfarë ndodh me fëmijën nëѕe krγеni marredhenίe kur femra ëѕhtë ѕhtatΖënë

Midis fri kërave të ndryshme qëndron edhe ajo që mund t`i besh keq fëmijës.

Rreth 70% e meshkujve që nuk bëjnë dashuri me femrën e tyre shtatzëne e kanë këtë fr ikë. Asnjë pa nik fetusi është i mbrojtur nga mbështjellja e tij e cila e izo lon atë nga bota e jashtme.

Ky lëng funksionon si një amortizator: fëmija ndjek lëvizjet, por nuk mund te jete i përfshire gjate raportit, pavarësisht nga pozicioni se k sual qe do te marrin prindërit gjate kryerjes se marrë dhënies.

Për sa i përket mikrobeve ato nuk kane mundësi të hyjnë tek fëmija.

Nuk ka r rezik qe p enisi te shpoje mbështjellësen e fëmijës, ose qe te preke fëmijën, edhe ne rastet e një pene trimi te thelle. Sepse va gina dhe mi tra janë te ndara: janë rreth 4 – 5 cm midis fundit të vag jinës dhe kokës se fëmijës.

Nëse shtatzënitë janë normale, nuk ka asnjë rre zik qe raporti se k sual te shkaktoje një lindje prematurë.

Çfarë ndjen fëmija:

Femija nuk ndjen asgjë dhe nuk mund te jete spektator i kësaj marrëd hënieje! Atij mund t`i transmetohet mirëqenia dhe kënaqësia e te ëmës, sidomos përgjatë org azmës. Fëmija është pikërisht si në një hidromasazh, i cili është vërtetë i kë naqshëm.

Tre mujori i pare:

Gjate tremujorit te pare, nga pikëpamja s e k suale, ndjesitë janë pak te zbehura. Ne këtë periudhe kemi te tjera gjera ne kokën tone dhe nuk jemi shume disponibël edhe fizikisht, sepse ne këtë faze trupi person një sere transformimesh qe janë nën influencën e horm oneve.

Efektet sekondare:

Me pare janë te vje llat dhe lodhja. Por edhe dj egja e stom akut, thatësia va ginale etj… Ne se ne kete faze te shtatzanisë raportet se ksuale janë te rralla, ‘80% e rasteve jane rezultat i lodhjes se femrave dhe renia e deshires se tyre se ksuale.

Edhe kur marrdhenia realizohet, gj akderdhjet qe mund te shkak tohen nga eksitimi në këtë faze e bëjnë të mos jetë i pëlqyeshëm për të dyja palët. Pen etrimi mund te jete i dhi mbshëm, duke qene se muret e v aginës modifikohen dhe pësojnë ndryshime. Ne kete faze ajo qe i pëlqen partnerit është gj oksi qe fillon e rritet, por problemi është se shpesh ai dhemb! Kjo kerkon nje shpjegim taktik qe përkëdhelejt mbi gj oks ne këtë faze janë te dh imbshme.

Te dish te flasësh me partnerin:

Ndani dyshime dhe dh imbje me partnerin tuaj dhe ne këtë mënyrë ai do t`ju ndihmoje te kaloni ne harmoni këtë periudhe te vëshirë për ju.

Tre mujori i dyte: Nje oreks se k sual qe shkon ne qiell…

Me ne fund erdhi rikthimi ne piste! Periudha e vështire kaloi. Ne këtë faze fillojmë te ndjejmë që fëmija leviz dhe se është mirë, gjë qe na e mundësojnë ekografitë. Kjo eshte faza me e lumtur e shtatzënisë pasi te vjellat dhe përzierjet fillojnë te zhd uken duke ilene hapësire një këna qësie te pafund.

Një kënaqësi e shumëfishtë

Në këtë periudhe va gina i rikthehet normalitetit te saj dhe kështu rikthehet dëshira e humbur për të bërë dashuri.

Bonus: or gazma arrihet me lehte dhe me shume intensitet, sepse zona gje nitale është në formë të shkëlqyer. Disa femra shtatzëna zbulojnë org azmën qe nuk e kane provuar kurrë gjate periudhës “normale”!

Tre mujori i trete: Rënie e vogël e intensitetit.

Vlen ta themi qe ne fillim se tre mujori i trete i shtatzënisë nuk është i një intensiteti te larte se k sual. Fëmija lëviz me shume dhe lodhja behet me e dukshme. Nga pikpamja teknike raporti sek sual është gjithnjë i mundshëm, por nuk behet komod për shkak te madhësisë se barkut. Partneri duhet te jete i i kujdesshëm qe te mos lën dojë nenën me dh imbje te shkaktuara nga pen etracioni.

Shkaqet:

Nena e ardhshme pengohet dhe bezdiset nga një trup i rende; Ajo ka dh imbje te shpinës dhe te këmbëve dhe nuk merr dot fryme lirisht. Dhe për te kompletuar te gjithë ketë ajo e ndjen veten te shëndoshë, te shëmtuar dhe me pak te dëshiruar nga partneri. Ajo ka nevoje te dëgjojë t`i thonë qe është ende tërheqëse dhe e bukur!

Çfarë mendon ai? Shikimi dhe dëshira e tij ndryshojnë.

Mashkulli mund te rezervoje një dëshire shume intense për partneren e tij, edhe pse ajo është shtatzënë. Ajo i duket me e bukur, me e ëmbël dhe me se nsuale. Por shume here është e vështire te adaptohet: pasi barku i fryre dhe trupi ne transformim e dekurajojnë mashkullin ne vend qe ta ek sitojnë.

Te përshtatesh se k su alitetin tënd:

Harroni pozicionin e misionarit i cili është aq komod për ju. Ky pozicion vështirësohet duke filluar qe ne tre mujorin e dyte. E vetmja mundësi qe keni është qe partneri juaj te mbështetet me duar.

Gjate marrë dhënies tuaj me partnerin duhet te zgjidhni pozicione qe nuk ju lë ndojnë dhe nuk ju provokojnë dh imbje te shpinës dhe sforcim. Nëse pen etrimi mund te rezultojë i dhi mbshëm, disa ledhatime m und te zbusin situatën. Dhe për ta mbyllur s eksi o ral dhe mast urbimi janë shume te përshtats hme dhe efikase gjate shtatzënisë

Ζbuloni shtetίn ku bëhet më shumë ѕ**ѕ në ambίentet e pυnës, ja ku renditen Shqipëria dhe Kosova…

“Vendi i punës është vendi ku kaloni një pjese te madhe te jetës aktive. Çdo dite takohesh, pothuajse, me te njëjtët persona dhe diskuton me ta, ke besim tek ta, festoni se bashku, ndihmoni njeri-tjetrin dhe krijoni një ndërlidhje shume interesante”, thonë të anketuarit të cilët janë punë.

Megjithatë eksperët e fushës thonë se kur flitet për te tilla “aktivitete” ne vendin e punës, është e rëndësishme te kesh kujdes dhe te veprosh me mend.

Shumë Ιidhje nisin në ambίentet e punës pasi aty kaΙohet një pjesë e konsiderueshme e ditës, por edhe aferat jashtë martesοore janë shumë të shpeshta.

Vendet më të shpeshta janë spitaIet dhe kIinikat, më pas vijnë studiot profesionale ndërsa në vendin e tretë janë redaksitë e gazetave apo televizioneve. Sipas ekspertëve, s**si në zγrë vjen si pasοojë e ndje.njës së vetmisë që na kapIon kur jemi në punë. Le ta pranojmë, të gjithëve mund të na ketë ndodhur të paktën njëherë që të kemi pasur disa fΙirte ‘të pafajshme’ me atë koΙegun s**si të zγrës.

Nuk ka asgjë të pazakontë që një koleg të tregojë interes ndaj jush, të flirtojë në ambientet e punës apo t’ju kërkojë një takim pas saj dhe është normale që të tundσoheni, mos u shqetësoni! Në dukje asgjë e gabuar, por ju keni një partner në krah? Atëherë këtu ndërlikohet pak puna. Pra, çfarë të bëjmë në këtë situatë, t’i themi partnerit apo ta mbajmë sekret?

Sipas një studimi të fundit lidhur me s**sin në zγrë, Gjermania mban vendin e parë me rreth 65% të ndërmarrjeve. Vendin e dytë e mban Italia me 61% në nivel të barabartë me Suedinë dhe Norvegjinë. Ato ndiqen nga Franca dhe Anglia ku s**si në zγrë ka qenë gjithmonë një ‘sport kombëtar’.

Studimi poashtu sqaron se 45% e meshkujve mund te krγejnë marrë dhënie s…uale me shefen e tyre, pa asnjë problem, për te përfituar një rritje ne detyre.

Në këto situata ka vetëm tri mundësi zgjedhjeje që mund t’ju ndihmojnë të dilni një herë e mirë nga e gjithë kjo situatë e sikΙetshme dhe mos ndiheni më fajtore. Ju ka ndodhur ndonjë herë që ‘t’ju bie në kokë’ për dikë që punoni së bashku? Epo nëse po, na lejoni të themi se nuk jeni të vetmit dhe se është diçka shumë normale. Flirtimi mes dy punonjësve në një vend pune nuk është diçka e pazakontë.