Nuk ëѕhtë раrë as dëgjuar ndonjëherë, nëna lind fëmijën dhe pas 2 ditësh merr lajmin që nuk e priste kurrë

Qendra për akses dentar ka perjetuar eksperiencen unike me Isla-Rose, e cila ishte “pacientja më e re” që kishin parë ndonjëherë.

Kjo vajzë vetëm 12 ditëshe, ka hequr dhëmbin me të cilin ka lindur.

Mamaja e Isla-Rose Heasman, Jasmin, nga Plymouth, Devon SHBA, tha se ajo kurrë nuk priste që vajza të shkonte tek dentisti në një moshë kaq të re.

Shumica e foshnjave fillojnë të kenë dhëmbë duke filluar nga muaji i 6-të i jetës, por ka edhe raste kur ato nisin të dalin më herët se kjo periudhë apo pas një viti.

Isla-Rose iu dha një krem mpiksës para procedurës si rezultat i të qenit shumë e për t’ju dhënë anestetik.

“Më duhej të dilja nga dhoma duke qarë, sepse nuk mund ta shihja princeshën time me dh.imbje. Duket e çu.di.tshme që ajo të mos ketë dhëmbin tani,” shtoi ajo.