Ruzhdi Metali tregon recetën për të lënë duhanin…

Ruzhdi Metali tregon recetën për të lënë duhanin…

Doktori alternativ Ruzhdi Metali i ftuar në “Zonë e Lirë” ka treguar një recetë për të lënë duhanin, një pyetje kjo që i është drejtuar nga një qytetar përmes një mesazhi në celular.

“Fillimisht duhet të ndryshojmë PH e organizmit, duhet të pijmë lëngje. Është një tërfil ngjyrë mishi, e merr dhe e dredh duhanin e i vendos pak sherebel sipër. E pi për dy javë këtë lloj cigare dhe kur provon cigaren që ke pirë më parë, ta shpif, nuk e pi më”, tha Ruzhdi Metali. Me p0sht keni 2 νide0 klik0jeηi te dyat jane me pjese te ndara 2 νide0t kan rеκ|αmα p0r pritni pak deri te larg0het…