“BREDHI I VITIT”, DO TË HABITENI ME DEKORIMIN QË E KA BËRË KALLАЅНI PËR VITIN E RI

Jemi në prag të festave të fundvitit, dhe thuajse të gjithë kanë filluar me dekorimet e shtëpive të tyre.

Ngjashëm po veprojnë edhe fytyrat publike, ku me anë të rrjeteve sociale po na tregojnë se si e kanë zbukuruar pemën e vitit të ri.

Valltarja e njohur Kallashi, duke qenë një femër e veçantë, në këtë mënyrë ka vendosur edhe të dekorojë bredhin.

Pasi jemi në kohë pandemie, ajo ka vendosur që në vend të zbukurimeve të vendos ilaçe të cilat përdoren kundër virusit.

Vërtetë kjo ishte për habi dhe mjaftë e papritur, duke shfaqur anën e veçantë edhe në këtë situatë./Kosovarja