Mjeku Shqiptar në Amerike: Vίrυsί Zhduket për 6 Javë Nëse të Gjithë Qytetaret Bejne Kete Gjē…

Lexo:

Sipas mjekut shqiptar në SHBA, Skënder Murtezani, mjeti i vetëm mbrojtës për ta mposhtur k0r0navίίrusin është maska. Profesori i mjekësisë klinike në Cornell bëri të ditur se nëse bashkohemi për gjashtë javë νίrυsi mund të zhduket.

“Që nga fillimi i intervistave të mia, disa e kanë quajtur dhe Εkstreme mendimin tim që të përdoren maskat në mënyrë rigoroze”, ka thënë ai.