VIDEO/Kjo grua i heqë Shaminë një gruaje Μusilimane dhe i thot cfarë jeni ju kështu/ Si e Cilësoni këtë veprim???

VIDEO/Kjo grua i heqë Shaminë një gruaje Μusilimane dhe i thot cfarë jeni ju kështu/ Pamje /Si e Cilësoni këtë veprim???

Një grua amerikane i heqë Shaminë një gruaje musilimane dhe i thot cfarë jeni ju kështu… VIDEO Pamje

Shikoni se si sillen grate Amerikane me keto qe jane muslimane, nuk kane aspak respekt ndaj tyre shikoni pamjet !