Çmenden Motrat Mustafa, E Kapin Për Flokë Kunaten E Tyre

Motrat Mustafa janë ndër këngëtaret më të dalluara në skenën muzikore.

Duke qenë tejet aktive në rrjete sociale, ato përcillen në çdo lëvizje që bëjnë.

Me një repeskt dhe dashuri që kanë per familjen, të gjitha motrat shihen që kanë një raport shumë të mirë me nusen e vëllaut.

Këtë e dëshmojnë përmes shumë imazheve që publikojnë në rrjete sociale.

Ai që veçohet më shumë, është një veprim i fundit që shihen tejet të lumtura njëra me tjetren.

Medina me një fustan të bukur rrethohet nga kunatat e saja./lajmekosovare