‘Dua të marr shembull nga ty për t’u bërë me eksperiencë’, Sindi ‘thumbon’ keq Melisën në emision

Këtë të martë në emisionin e shumë ndjekur “Përputhen” u transmetua takimi mes Sindit dhe Erlindit.

Një takim, që në pjesën e parë duket se shkoi mjaft mirë. Nuk munguan as ironitë jo të drejtpërdrejtë për Melisën, duke përmendur metrin dhe dorezat. Kujtojmë se në takimin mes Melisës dhe Andit, ishte ky i fundi që me anë të një metri kërkoi distancim nga Melisa në formë shakaje.

Sindi thotë se nuk është aspak ironi por e merr si një shembull nga njerëz me eksperiencë:

“Nuk ishte ironi po merrja shembull nga njerëz që kanë eksperienca, meqë unë jam pa eksperienca, thash po marr shembuj nga këta”.

Sindi: Kam harruar metrin dhe dorezat. Duhet të jemi larg të ruajmë distancën. (Nisin të qeshin).

Erldini e quan Sindin “speciale”, dhe shprehet se ajo është speciale për ato që ka treguar dhe i kavlerësuar te Sindi. Në takimin e parë ai i dhuron sindit një yll.

Sindi: Je romantik si tip?

Erlindi: Jam shumë romantik, por në raste të caktuar, nuk bëj gjëra që i ndjej.

Sindi: Je shumë i artikuluar, je njeri që di si të sillesh me një vajzë

Sindi: Do dehemi ne?

Erlindi: Do dehemi pse jo

Sindi: Qenke i rrezikshëm ti

Erlindi: Po jam

Erlindi: Një dolli për ne të dy. Më ka bërë shumë përshtypje që je shumë e drejtpërdrejtë dhe ke treguar shumë vlera dhe të kam bërë një dhuratë speciale.

Erlindi: Një yll sepse simbolizon një yll dhe është për ty.

Sindi: Kështu i mashtron vajzat me dhurata me yje apo ju thua që janë speciale në takuim të parë

Erlindi: Ti je speciale