(Video) 26-vjeçarja shkon në supermarket dhe kërkon burrë: Ma gjeni një se u lodha e dua dhe unë një burrë….

Një grua duket se u ngop nga Tinder dhe aplikacione të tjera takimesh, ndaj dhe vendosi të orkestrojë një qasje më autentike për të gjetur princin e saj!

Si rezultat, Leesh Cunningham, nga Uellsi i Australisë, shkoi në një dyqan pajisjesh për të parë nëse mund të gjente një burr. Duke mos dashur pë rplasje, Leesh mbante në duar një pankartë me mesazhin ”Kërkoj burrë”, ”A mund t’më ndihmoni?”.

Leesh e cila dhe është fëmija i vetëm i shtëpisë, shëtiste nëpër dyqanin Bunnings Warehouse, duke shpresuar të fillonte të bisedonte me një burrë.

26 vjeçarja eci nga departamenti në departament, me shpresën se do ta gjente dikë. Një mik gjithashtu filmoi të gjithë këtë veprim përpara se Leesh t’i ndajë të gjitha në TikTok dhe YouTube.

Ajo madje mund të shihej duke pyetur anëtarët e stafit se ku janë të vendosur burrat. Por, përkundër përpjekjeve të saj më të mira dhe shenjës së saj të sinqertë, Leesh fat keqësisht u largua pa ndonjë të interesuar të ri dashurie