Nuk do ta besoni cila këngëtare është sot kjo nuse!

Një fotografi të papublikuar deri më tani e ka prezentuar këngëtarja,

Në fotografinë e cila daton në vitin 1992, shihet këngëtarja në fustanin e bardhë derisa pritet nga shumë njerëz në oborrin e saj.

‘Në vitin 1992 dita e marteses time, dhe më shumë ka njerëz andej kah oborri’, ka shkruar në postim këngëtarja