Τrondίtet ITALIA/ Ky Është Lajmi I Fundit Çfarë Ka Ndodhur Atje Sot…

Çfarë Ka Ndodhur Atje Sot…

Italia vazhdon të përjetojë dita të keqija, pasi numri i të inf´ktuarve dhe νίktimave nga k0ronaνίrusi po rritet nga dita në ditë.

Sipas autoriteteve, gjatë 24 orëve të fundit, në vendin fqinj janë regjistruar 544
νίktima dhe 37 255 të inf´ktuar.

Ndërsa numri i tamponeve të kryer në 24 orët e fundit është 227 695, ndërsa raportohet se janë shëruar 12 196 persona.

Deri më sot Italia ka regjistruar 1,144 552 të inf”ktuar nga k0ronaνίrusi e 44, 683 νίktima.