Me çantë shpine fëmijësh reperi shpërndan mijëra euro për familjet e varfëra

Reperi, Fedez ka vendosur që këtë fundvit të bëhet babagjyshi i Vitit të Ri për disa familje.

Me një La mborghini dhe me një çantë shpine fëmijësh, ai ka shpërndarë mijëra euro për 5 njerëz që kishin probleme me ekonominë për shkak të pa ndemisë.

Paratë ju dhanë një mo toristi, një burri të pastrehë, një artisti, një kamarieri dhe një vullnetari që punonte me ambulancat.

“Paratë u dhuruan nga ndje kësit e mi në kan alin e Tw itch. Ata zgjodhën kate goritë soc iale që donim të mbështesnim, ata të cilët po vuajnë më shumë efektet e krizës për shkak të pa ndemisë së koronavirusit. Na u deshën tre orë për të gjetur njerëzit e duhur, por ishte gjë e bukur”-tregoi Fedez në Ins tagram