Е јаѕhtëzаkonѕhme, mјеku рër 40 vjet рërdori ѕреrmën e tij рër t’i bërë расientët me fëmiјë

Një mjek nga Michigani thuhet se përdori sp ermën e tij për t’i bërë me fëmijë pacientët, gjatë kar rierës së tij 40-vjeçare dhe ndonjëherë pa dijeninë e tyre.
Sipas një raporti nga The Sun, një grup i vëllezërve dhe motrave kanë zbuluar se ata janë krahasuar gjene tikisht pasi kanë bërë një test online të ADN-së.

Testi i ADN-së i gjurmoi tek Dr. Philip Peven, i cili ishte mjeku i prindërve të tyre. Ata tani besojnë se ai është babai i tyre.

Peven, i cili është 104 vjeç, është kredituar për lindjen e rreth 9,000 foshnjave gjatë ka rrierës së tij 40-vjeçare në Detroit, sipas një artikulli të vitit 2017 nga Universiteti i Miçiganit.
Ai u diplomua në shkollën mjekësore të universitetit në 1941./syri/