Lori u ngjaѕon kukullave pas οреrасionеve рΙаѕtike

Loreta Kaçka e cila njihet më emrin artistik Lori, është një këngëtare që ka kontribuar shumë në skenën muzikore për vite me radhë.

Ajo njihet për hite të mëdha duke u veçuar për zërin e saj të shkolluar, shkruan “Kosovarja”.

Por kur jemi tek bukuria e saj, me kalimin e viteve mund të vërehet qartë dallimi që ka pësuar para dhe pas famës.

E tërë kjo erdhi që kur publikoj disa imazhe për festat e fundvitit në të cilat po duket si kukull.

Në krahasim me imazhet e realizuara vite më parë, ajo po duket ndryshe si nata me ditë, apo?