Pa djalin që po bente në rrugë detyrat, gjesti i milionerit ka prekur botën

Është emocionuese dhe të mrekullon lajmi që po ju tregojmë.

Një gjest bamirësie, që këtij personi i ka kushtuar shumë, nga ana monetare, por asgjë kur bie fjala tek pasuria e tij, që ka vendosur ta ndajë edhe me të tjerët.

Një ditë, ai pa një djalë 12-vjeçar po i bënte detyrat poshtë dritës së llambës së rrugës, pasi mamaja e tij nuk kishte para për të paguar energjinë elektrike në shtëpi.

Djali, që jeton në një qytet të Perusë, është me nota të shkëlqyera në shkollë dhe dëshiron të mësojë shumë, që të bëhet një polic i aftë kur të rritet, dhe të ndalojë korrupsionin në vend.

Por një milioner 31-vjeçar nga Bahreni, Jakub Jusuf Ahmed Mubarak, i cili ishte udhëtuar në Peru, ka paguar që tani borxhin e energjisë elektrike, dhe madje ka vendosur ta do t’i rinovojë të gjithë shtëpinë