U bë i famshëm tek Për’Puthen, del videoja “e rrallë” e konkurrentit para se të bashkohej në emision

Atdheu është një nga pjesëmarrësit më të komentuar të PërPuthen.

Edhe pse ai u bashkua vonë në emision, fansat e tij u shtuan menjëherë për shkak të pamjes dhe takimit me Anën.

Por përtej PërPuthen, ai nuk e paska për herë të parë ekranin.

Në rrjetet sociale ka dalë një intervistë e tij e rrallë në ABC News, ku shkon në takim me një vajzë.