Atje ku kishte zjarr, hiri mbetet: Е mbani mend Gaviotën? Aktorja dhe Güero Саѕtro роzojnë të lumtur me vajzën e tуre

Thuhet se dashuria e parë nuk harrohet kurrë dhe dukej se Angélica Rivera do ta ndiqte këtë, sepse për muaj me radhë u përfol se aktorja ishte në pajtim të plotë me “El Güero” Castro, babai i tre vajzave të saj.

Sofía Castro, vajza e madhe e aktores, siguroi që prindërit e saj nuk kishin një lidhje dhe jetonin vetëm së bashku për të mirën e saj dhe motrave të saj.

Një tjetër bashkim i shumëpritur

Duket se Sofía kishte të drejtë kur tha se prindërit e saj shkuan shumë mirë, sepse tani El Güero dhe Angélica vendosën të rishfaqen më të bashkuar se kurrë. Sofía shpërndau një foto të bukur përmes rrjeteve të saj dhe të tre dukeshin shumë të lumtur.

Vajza e re sqaroi se prindërit e saj ishin me të sepse ata e shoqëruan atë në provën e programit Shiko Kush Kërcen , në të cilin ajo merr pjesë:

Unë ju them atyre se të Shtunën ata më shoqëruan në provën e veshjes , forca ime dhe të cilit praktikisht u detyrohem gjithçka që jam ❤️ Faleminderit mami dhe babi që jeni pa kushte, për baballarët më të mirë në botë 💕 dhe për gjithnjë lere motrat e mia dhe mua! Faleminderit, Unë gjithmonë të dua Pafund 😍