Тrоnditеn Мërgimtаrët në Gјеrmаni/ 48 Vjeçari Ѕhqiрtar v rеt Кunatën dhe РΙаgоs rëndë Vëllaun

Në Lohne të Bielefeldit një 48-vjeçar nga Kosova i ka marr jeten kunatës së tij 33-vjeçare dhe ka lë nduar rëndë vëllaun e tij 38-vjeç.

Mësohet se gruaja hu mbi jetë rrugës për në spital. Sipas mediave gjermane, i dyshuari kishte shkuar tek ish-banesa e familjes së tij, ku kishte takuar edhe vëllaun me gruan e tij që kishin shkuar mysafir tek ish-bashkëshortja e autorit.

Vëllai nuk e kishte lejuar të hyj brenda në banesë, kësisoj ai është kthyer dhe e i mori jetën kunatës dhe lëndoi rëndë vëllaun.

Një fqinj i familjes që jetonte një kat më poshtë, ishte dalë për të parë se ç’po ndodhte. Ai pa fëmijët që ishin të tro nditur dhe që bërt isnin.

Me këtë rast i mori nën mbr ojtje fëmijët, duke i thirrur edhe policinë, ambulancën dhe ekipet e tjerë të shp ëtimit.

48-vjeçari Shqiptar u arr estua nga policia, mirëpo rasti është akoma duke u hetuar nga Komisioni i Paligjshmerive të qytetit të Bielefeldit./albinfo.ch