Aкѕideηt i rëηdë ηë Ѕhkodër, makina flυtυoη në ajër ηëηëη me dу fëmijë tek vijat e bardha

Një ak sident i rën dë ka ndodhur mesditën e sotme në qendër të qytetit të Shkodrës. Ngj arja ka ndodhur në sheshin pranë Radio Shkodra, ku siç edhe duket nga pam jet një makinë ka përplasur një nënë bashkë me dy fëmijët e saj. Fakti është se ato po kalonin në vijat e bardha, por drejtuesi i mjetit nuk i ka vënë re fare dhe i ka marrë përpara. Raportohet se nëna është plagosur, ndërsa dy fëmijët kanë marrë dëmtime të lehta.