Mjaft më duke përdorur il’çe : Me vetëm 40 kokrra fiq të thatë dhe vaj ulliri ju i jepni lamtumirën kësaj sëm/undje që po prek

Përdorimi i ant. ibiotikëve sa herë që ndihemi keq mund të ketë efekt shkat ërrues në stomak.

Ata mund të shkaktojnë acid ose ulçer në stomak. Këto bak tere mund të degj. enerojnë më pas edhe në shumë sëm. undje të tjera, të cilat do të jetë e vështirë të kurohen. fiq te thate dhe me vaj ulliri

Ekspertët thonë se fiqtë të zhytur në vaj ulliri , që vijnë nga receta shumë të vjetra të marra nga vende bregdetare, janë një kurë shumë efikase dhe e padëmshme në përdorim.

Ato mund të përdoren për shumë probleme shëndetësore, si problemet e stomakut, hemorr oidet kapsllëkun, kolesterolin e lartë, aneminë, astmën, bronkitin e shumë të tjera.

Fiqtë përmbajnë një sasi shumë të madhe të vitaminave C si dhe antioksidues të cilat mund të shërbejnë për të përmirësuar shëndetin e lëkurës.

Në ta gjendet edhe vitamina B6, e cila për shumë kohë është menduar se kuron sëm. undjet e mëngjesit.

Përbërësit:

40 fiq të thatë (sigurohuni që cilësia të jetë sa më e mirë) dhe Vaj ulliri.

Si ta përgatisni:

Fillimisht vendosini fiqtë e thatë në një enë të mbyllur dhe mbusheni këtë enë plot e për plot me vaj ulliri. Mbylleni dhe lëreni ashtu për 40 ditë. Gjatë këtyre ditëve fiqtë do të përthithin shumë vaj ulliri. Konsumoni një nga fiqtë përpara çdo vakti