Adela hu mbi jetën në lule të rinisë, Arian Konomi qan kur e kujton: I kam një borxh asaj vajze….

Arjan Konomi ishte i ftuar mbrëmjen e sotme në spektaklin e argëtimit “Shiko Kush LUAN” me autore dhe moderatore Luana Vjollcën.

O idiot, o injorant përse shpërthen në ofendime Arjan Konomi? – YouTube

Ai gjatë mbrëmjes ka rolin e opinionistit, por nga emsioni nuk do mund të shpëtonte pa asnjë sfi dë, por sërish duke dhënë opinionin e tij.

Këtë here ai duhet të jepje një opinion të tijin për personazhin më të mirë dhe atë më pak të mire në fusha të ndryshme si: “Prezantim”, “Politikë”, “Big Brother”, “Për’puthen” dhe “Art”.

Teksa në ekran u shfaq “Big Brother”, Arjani ndryshe nga fushat e tjera ndaloi dhe zgjodhi të fliste vetëm për një personazh si atë më të mirin ndër vite. Zgjedhja e tij ishte e ndjera Adela Xhamani, e cila humbi jetën papritmas. Teksa fliste për Adelën, opinionisti i njohur ishte me sy në lot duke thënë se ajo ishte një personazh shumë i dashur për publikun shqiptar.

““Kjo është jeta dhe në jetë duhet të përpiqemi gjithmonë të lu fto jmë”, kështu ishte Adela.