Kuptoi se vajza nuk ishte e vi rgjër, babai merr vendimin “e dh imbshem” ndaj saj

Një vajzë e re e quajtur Dania Andrea tentoi “t’ia m bathte për të keryer marrëdh ënie” natën me të dashurin, por bëri ga bimin e madh duke ia dërguar ga bimisht babait mesazhet.

Ai vendosi që të merrte një masë ndë shkuese dhe për më tepër postoi në rrjetet sociale bisedën, që kjo të shërbejë si shembull për të gjithë të tjerët.

Prit ta zërë babin gjumi dhe kalo pastaj për mua. Dhe unë kam shumë dëshirë”, ishte ky mesazhi që ajo donte t’ia dërgonte të dashurit, por përfundoi duke ia dërguar babait.

Andrea, ça dreqin po thua? Kush do vijë për ty? Për çfarë ke dëshirë?”, ia kthen i ati.

Vajza i thotë se do t’ia dërgonte një shoku, por në këtë moment i ati i tregon dhuratën që kishte për të për ditëlindje. Ishte një iPhone, të cilin ai e hedh në tualet dhe i thotë se do të an ulojë festën.