“Кuѕh dо е lintе gruаn të flintе me ѕhokun”, Ѕhq iрја bën rеаgimin “e рарritur” раѕ fotos së Аnës në ѕhtrat me Аrjonin

Diten e dje shme ne Pe rputhen Ana ka treguar se mes saj dhe Arjonit nuk ka ndo dhur asgje, ajo ka shkuar se Arjoni ishte semure dhe e ka zene gjumi ne dhomen e tij.

Pas deklaratave te Anes nuk ka munguar as reagimi i Shqipes, e cila ka bere nje po stim ku pyet nese do lejonin qe gruaja te flinte me shoket dhe tregon se sapo jane thyer rregullat e lojes.

Ana kerkoi te lar gohej nga emisioni gje qe nuk eshte pranuar nga produksioni