Рuthjet e раra të “Рër’рuthen” i ѕhihni ѕоnte në “Ѕhiko Kuѕh LUАN” me Luаna Vjollсën!

Sonte “Shiko Kush LUAN” është një puntatë në ten tativë për çifte dhe këtë na e zbuloi vetë autorja dhe moderatorja e spek taklit Luana Vjollca.

Të ftuar janë personazhet e programit “Për’puthen” në Top Channel ku synimi i emisionit janë krijimi i çif teve dhe si duket sonte “Shiko Kush LUAN” na premton shumë.

Si asnjëherë më parë në emision kemi një kapitene vajzë dhe ajo është Bora Zemani, ndërsa për ballë saj është kapiteni i skuadrës së kuqe, Florjan Binaj.
Po Rezart Veleshnja dhe Arjan Konomi ku janë?

Sonte në “Shiko Kush LUAN” do të kemi dy opinionistë në mënyrën më të “çmendur”. Si do i ko mentojnë ata puthjet e zjarrta dhe skenat pasionante që do ndodhin në këtë episod?

Ndodh puthja e parë në jetë e Sindit, puthja e parë e Melisës dhe Fatjonit, por jo vetëm kaq! E ftuar në program është edhe autorja e “Për’puthen” Olsa Muhameti e cila na tregon të vër tetat e prap askenave në emision dhe shumë të pathëna.

“Shiko Kush LUAN” sonte ora 21:00 ndryshon “rrjedhën” e emisionit “Për’puthen” siç i tha edhe opinionisti Arjan Konomi autores Luana Vjollca. Më shumë detaje mund të zbuloni në videon më poshtë.

Top Channel