Ѕ’i mbаn dоt lotët njeri/ Familja ѕhqiрtare gati ѕhυhet nga kо rona, kanë hυmbur jetën 6 anëtarë të saj

Co vid-19 po lë pla gë të rënda në familjet kosovare. Pesë anëtarë të familjes Basha dhe një i afërm i tyre nga Koretini i Kamenicës ndërruan jetë si pasojë e infe ktimit me këtë vir us, shkruan Reporteri.net.

Familjarët e saj i ka kujtuar, Zyrafete Basha. Ajo me një postim prekës ka kujtuar gjashtë familjarët që i hu mbi nga ky vir us.

Ajo ka shkruar:

Të hum basësh të dashurit tuaj është sp rovë dhe harrimi i tyre është i pamundur, i kujtoj ata dhe sytë lotojnë nga malli për t’i takuar, pastaj natyrshëm lutemi: O Allah! Na bashko ne Xhennet me të gjithë ata që u larguan nga ne ! O Allah fo rcoje çdo zemër që është spr ovuar me ndarjen nga të dashurit dhe stolise me durim të bekuar! Pushoni të qetë GJYSHE, BABI, XHAXHI, HALLA dhe DAJË. InshaAllah takomi në Xhennet së bashku siç e kaluam 1 muaj duke u munduar t’ju shpëtojmë nga Co vid-19 por fatk eqsisht nuk ia dolëm, se Zoti ju deshti më shumë se ne…