Këngëtari gjerman bën gjestin e madh për shqiptarët e varfër: Do dhuroj 25 ton miel, askush nuk do jetë vetëm

Zuna ka nisur një aksion humanitar dhe veprimi i tij është për t’u duartrokitur.

Ai njoftoi se 600 familje në nevojë në Kosovë do të ndihmohen me gjëra ushqimore dhe 25 ton miell.

Këtë nismë ai e mori për nderë të menaxherit të tij të ndjerë Sefa Kaya, i cili ndërroi jetë në një a ks ident tr agj ik në Prishtinë, vitin e kaluar.

Siç duket, është Azet ai i cili ka pasur ndikim që Zuna të bëj këtë veprim.