E dhimbѕhme: Flet infermierja kоѕоvare që hυmbi gјаѕhtë anëtarët e familjes nga kοrοnаνίruѕi

Flet infermierja që hum bi gjashtë anëtarët e familjes nga kor onav irusi.Infermierja e Spitalit të Përgjithshëm të Gjilanit, Zyrafete Basha-Kurti, ka folur për Mediafokus.info, pasi i hu mbi gjashtë anëtarë të familjes nga COV ID-19 brenda gjashtë javësh, nga Koretini i Kamenicës.
E tron ditur nga kjo tra gjedi familjare, ajo nuk po mund t’i ndalë lotët, teksa shpreson dhe lutet të takohet me ta në botën tjetër.

Brenda gjashtë javësh, ajo humbi gjyshen, babain, xhaxhain, dy hallat dhe dajën.
“Të humbasësh të dashurit tuaj është sprovë dhe harrimi i tyre është i pamundur, i kujtoj ata dhe sytë lotojnë nga malli për t’i takuar, pastaj natyrshëm lutemi: O Allah! Na bashko ne Xhennet me të gjithë ata që u larguan nga ne! O Allah forcoje çdo zemër që është sprovuar me nda rjen nga të dashurit dhe stolise me durim të bekuar! Pushoni të qetë GJYSHE, BABI, XHAXHI, HALLA dhe DAJË.

InshaAllah takomi në Xhennet së bashku siç e kaluam 1 muaj duke u munduar t’ju shpëtojmë nga Co vid-19 por fatkeqësisht nuk ia dolëm, se Zoti ju deshti më shumë se ne”, ka thënë Basha-Kurti.Basha-Kurti e ka falënderuar Spitalin Regjional të Gjilanit për kontributin e dhënë për familjen.“Shpresoj që edhe unë të kontriboj për familjet e të tjerëve. Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi.

Allahu ju mëshiroftë!”, ka përfunduar ajo.Ndryshe, kjo është tragjedia më e madhe familjare brenda nëntë muajve në Kosovë, që prej fillimit të pa ndemisë CO VID-19.