Mos harxhoni para, nuk keni përse : Në vetëm 24 ul nivelin e sheqerit në trup, ja mënyra e pregatitjes

Diabeti për fat të ke. q është midis sëm undjeve më të shpeshta kohëve të fundit.

Në vijim ju sjellim një recetë të thjeshtë, me të cilën do ta normalizoni nivelin e sheqerit në gja k dhe do të hidhni lëngjet shtesë jashtë, te cilat i keni perdorur deri me sot dhe nuk besojme qe u kane dhene rezultatet te cilat ju keni pritur t’iu japin.

Ne sot do t’iu prezantojme me receten ideale, pa ndonje kosto te madhe dhe me nje efikasitet te larte.

Përbërësit: Një presh me rrënjë, Një shishe 2 litra ujë mineral.

PËRGATITJA:

Nga shishja me ujë mineral derdhni rreth 2 dcl ujë, me qëllim që të lironi pak vend në shishe, ku do ta vendosni preshin së bashku me rrënjë, të cilin e keni shpëlarë mirë porsa ta keni nxjerrë nga toka.

E lini të qëndrojë për 24 orë, e më pas lëngun e konsumoni në vend të ujit.