Рlаѕ në emiѕion/ “Na çаve k**** nа çave”, konkurrenti ѕhtrin në tokë Renato Меkollin

Нell’s Kitchen mbrëmjen e sotme është përballur me një ngj arje që s’ka ndodhur kurrë më parë.

Gjithçka ndodhi kur shef Renato hedh tiganin me patate të Eusebios, ndërsa ky i fundit revoltohet e fillon të ofendojë. Më pas konkurrenti përp las banakun në nerva e sipër dhe e përp las në tokë shefin Djall.

Ky veprim i pandodhur më parë ka shkaktuar përjashtimin e tij nga kuzhina më e famshme në Shqipëri.