Раnajoti ѕurрrizon Мeliѕën, ѕhkrimi i veçantë në buqetën me tuliрanë

Ditën e sotme në “Përputhen” u transmetua takimi i Andit dhe Teas.

Një takim sqarues ky, i cili vinte pas një periudhe pauzë mes dy konku rrentëve.

Por, në fund të emisionit fjalën e kërkoi Panajoti.

Ai tha se ka bërë një surprizë për njërën nga vajzat.

Ishte një buqetë me tulipanë, të cilën ai ia dhuroi Melisës.

“Meqenëse ajo ka patur ditëlindjen, por dhe është treguar mjaft transparente dhe e sinqertë, për ta vlerësuar kam menduar këtë surprizë”, u shpreh ai.

Në pusu llën e vendosur në buqetë shkruhej:

“Delikatesa dhe finesa e një tulipani përngjason me shpirtin tënd. Edhe 100 vjeç bukuroshe”