E dhimbѕhme/ Trеηi ηë Zvicër godet ρër νdеkje 15 νjeçαriη ηgα Kοѕоνα

Një 15-vjeçar nga fshati Panorc i Malishevës që jeton në Zvicër është go ditur për vd.ekje nga treni.

Ardian Ramadani, është i riu që është shkelur për vd.ekje në qytetin Nauchatel.

Këtë e ka konfirmuar nënkryetari i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha.

“Po fat keqë sisht është e vërtetë”, ka thënë Berisha.

Familja e 15 vjeçarit është nga fshati Panorc i Malishevës, dhe se ata janë zhvendosur në shtetin zviceran që nga paslufta. /Reporteri