Таѕhmë një bionde me рlotë ѕtil dhe e bukur/ A e mbani mend ‘Zhaden’ e ‘Klonit’? Nuk ju ѕhkon kurrë në mend ѕi duket ајо ѕоt (Foto)

Emri Zhade eshte nje emer qe ka mbetur i fik suar tek shqiptaret qe para 10 vjetesh.

Nje nga telenovelat me te ndje kura te asaj kohe ka qene ‘O`Clone’. Megjithese ky serial ka mba ruar, ky personazh ka qene shume i dashur per publikun shqiptar.

Keshtu aktorja Giovanna Antonelli, e njohur si Zhade pati fituar simpati të madhe të shqiptarëve.

Ndonese ajo sot është 43 vjeçare, ende vazhdon të jetë shume e bukur.

Giovanna si aktore eshte ende aktive ne fushen e serialeve dhe nuk ndalet duke punuar ne projekte te ndryshme.

Ajo eshte aktore e sukseshme dhe nuk i ndalet aktrimit ne telefilma.