Në këtë qуtet ѕhqiрtar рrodhet qumëѕhti i gomariсës, do mbeteni ра fjalë ѕе ѕа ѕhumë kushton: Ја ѕа shumë sëmundje shëron

Qumështi i gomaricës është një nga kurat e fundit alternative që shqiptarët po provojnë teksa vazhdon e përhapet pan demia e Co vidit-19.

Qumësht gomarice? Do ta provonit? Ja sa kushton një shishe

Në fshatin Papër, një fermë për mirërritjen e gomaricave po vëren shtim të interesit për këtë qumësht, për shkak të vetive shëruese që pretendohen që nga lashtësia.

Riza Kikia: Trajton rrugët e frymëmarrje, rigjeneron dhe pastron mushk ëritë, ndihmon në heqjen e kollës, në heqjen e alergjive apo të bronshitit apo te astmës dhe ka një rritje të imunitetit.

Një litër qumësht gomarice kushton 50 euro dhe përdoret edhe për qëllime kozmetike. Regina Beqiri (farmaciste) : Dihet për efektshmërinë e tij në bukur. Kleopatra ka përdorur va skat me qumësht gomarice për trajtimin e lëkurës së saj.