Ekspertja Italiane bën Paralajmërimin e fortë për Κ0ronaνirusin, Ja çfarë do ndodhë!!!

Ja çfarë do ndodhë!!!

Antonela Viola, një imunologe italiane, ka paralajmëruar për një valë të tretë të k0r0navirusit në të gjithë botën.

Antonela Viola, një imunologe italiane, ka paralajmëruar për një valë të tretë të kor0navirusit në të gjithë botën.

“Rreziku i një vale të tretë ekziston. Dhe nëse e lëmë veten të shkojë në sjelljen tonë, vala e tretë do të vijë”, ka thënë imunologia e Universitetit të Padovës.

“Efektet e vaksinës do të jenë të dukshme vetëm duke filluar nga vera. Është e rëndësishme të jemi të vetëdijshëm se jemi akoma në mes të valës së dytë dhe se nuk duhet të neglizhojmë asgjë”, shtoi ajo.