E FUNDIT/ Ja në cilat Data Lejohen Udhëtimet drejt Italisë

LAJMI I FUNDIT

Per te gjithe njerezit qe duan te udhetojne si turiste ne Itali ka dale nje njoftimi ri. Duke iu referuar udhezimeve te fundit “Udhëtimi për turizëm brenda territorit italian lejohet, dhe në çdo rast vetëm me nisje dhe destinacion në zonat e verdha. Gjithashtu nëse nisja bëhet deri më 20 dhjetor 2020 ose mbas dates 7 janar 2021.”

Ne udhezim thuhet shprehimisht se udhetimet turistike ne Itali nuk lejohen prej dates 21 dhjetor 2020 deri ne 6 janar 2021.

Gjithmone flitet brenda perbrenda Italise ose per vendet e tjera te BE ku kufiri eshte i hapur per udhetimet edhe per turizem, pra jo per Shqiperine.