Doktori Ѕiberian: Ѕhtурni Këtë Рikë Në Тuрin Тuaj Dhe Të Gjitha DНlМВЈЕТ Do Të Ndalojnë Вrenda 30 Ѕеkondave

Mesazhi I Mjekut Italian Na Qetësoi Të Gjithëve: Kjo Është E Vërteta, Tregojani Edhe Miqëve Tuaj

Edhe pse nuk është një trajtim mje;kësor i njohur, akupresioni praktikohet për mijëra vjet. Shumë prej këtyre metodave janë në gjendje që të zvogëlojnë d;himbjen. Para se të shkoni në farmaci për iIaçe, provoni këtë metodë. Ju merr vetëm disa sekonda!

Vetullat

Direkt sipër hundës, ku vetullat takohen dhe janë sinuset e fytyrës. I shtypni fort për të lehtësuar dhi;mbjen. A keni vënë re se ky është vendi i parë që filloni të keni d;himbje koke? Mundohuni ti shtypni dhe do të ndiheni më mirë.

Masazhoni vazhdimisht muskujt me dorë, për të ulur dh;imbjet e kokës. Një pikë tjetër acupressure është vendosur në mes të qafës dhe kokës. Masazhojeni këtë zonë në një lëvizje rrethore.

Vendi midis gishtit të madh dhe gishtit tregues

Pika e madhe e akupressurës gjendet midis gishtit të madh dhe gishtit tregues. Herën tjetër kur të përjetoni dhi;mbje koke, shtypni këtë pjesë dhe ajo do të zhduket ngadalë.

Gishtin e madh dhe gishtin e indeksit

Rreth 2 cm nga gishti i madh dhe gishtit të indeksit gjendet një pikë acupressure. Shtypeni atë dhe dhimbja do të zhduket.

Veshët

Përdorni gishtat për të masazhuar veshët në një lëvizje rrethore. Ky masazh shkakton disa pika akupresure dhe ju do të ndiheni shumë më mirë.

Sytë

Pjesa mes vetullave, mbi hundë njihet ndryshe si syri i tretë. Kjo është një tjetër pikë që kur e shtypni, hiqni dh;imbjen e kokës.

Shpina

Nëse jeni të lodhur ose të stresuar, provoni të fërkoni shpinën për disa minuta dhe do të ndjeni se energjia është kthyer. Pse të pini kafe ose pije energjike kur keni një mënyrë natyrale për të rivendosur energjinë.

Këmbët

Shtypni pjesën e mesit të këmbës për të hequr qafe dhi;mbjet e kokës të sh;kaktuara nga st;resi.

Pikat e akupresionit

Përdorni gishtat për të shtypur pikat e akupresurës. Kur aktivizohen këto pika, ato lëshojnë tensione muskulare dhe përmirësojnë qarkullimin