E rëndë/ Ndërron јеtë nga соνid-19 një fëmijë 10-vjeç, kу është rаѕti i dуtë në Ѕhqiрëri раѕ fоѕhnjes 16-muајѕhe

Një lajm i rëndë vjen nga Elbasani, ku bëhet me dije se kor onavi rusi i ka marrë jetën një fëmije vetëm 10-vjeçar nga ky qytet.

Burimet konfirmuan se vogëlushi ishte infektuar me ko ronav irus dhe ishte dërguar nga familja në Greqi, ku po kurohej.

Fëmija i mitur mësohet se kishte sëm undje bashkëshoqëruese, që ia kanë komplikuar gjendjen shëndetësore. Vogëlushi me inicialet J.J ka hu mbur jetën në një spital në Athinë.

Ky është rasti i dytë në Shqipëri që Covid i merr jetën fëmijëve të mitur. Pak kohë më parë, në Pediatrinë e kryeqytetit hum bi jetën një foshnje 16-muajshe, për shkak të kor onav irusit