Ministrеѕ bukurоѕhe i dalin tan gat gjatë një tak imi роΙitik, kјо foto ро bën xhiron e bоtëѕ

Kjo fotogari aspak e zakonshme në rradhët e politikës po bën xhiron e rrjetit së fundmi.Bëhet fjalë është për ministren italiane të Reformës,Maria Elena Boschi.Një foto e saj teksa ajo nënshkruan,ku dalin në pah edhe tangat e saj,është kritikuar nga të gjithë.

Por si qëndron e vërteta pas kësaj fotoje? Mesa duket Maria Elena Boschi ka rënë pre e photoshop-it.Raportohet se ministres bukuroshe i është marrë fotoja ndërsa ka bërë betimin tek presidenti,dhe është ndryshuar aq mirë sa që duket si të jetë origjinale