Ιnfektimi nga Со vidi/ Рërveç mаѕkave dhe dorezave, anëtarët e ekuiраzhit të komрсnive ajrore do të detyrohen të mbajnë раmреrѕа

Stju ardesat në kompanitë ajrore kineze janë këshilluar të mbajnë pelena për të shmangur infe ktimin nga koro nav irusi. Ato nuk duhet të përdorin tualetin gjatë fluturimeve nga vendet dhe rajonet me norma të larta infek timi, njofton autoriteti kinez i avia cionit civil.

Anëtarët e ekuipazhit gjithashtu duhet të mbajnë pajisje të plota mbrojtëse personale, duke përfshirë maska standarde mjekësore, doreza, syze, veshje mbrojtëse dhe mbulesa këpucësh.

Rregullat e rrepta shfaqen në botimin e gjashtë të Udhëzimeve Teknike për Parandalimin dhe Kontrollin Epidemik për Kompanitë e Transportit Ajror, i cili u lëshua nga Administrata e Aviacionit Civil të Kinës (CAAC) në fund të muajit të kaluar.

(A.M/Faxweb.al)