Ana e ‘PërPuthen’ me lot në ѕу: Uroj që Arјoni ta рërjetojë vuajtjen që përjetoi familja ime

Ana e emisionit “PërPuthen” ka folur pas publikimit të fotografis së Arjonit dhe të saj nëpër rrjetet sociale.

Ajo në sqarimin për produksionin me lot në sy ka uruar që kushdo që është i përfshirë në publikimin e fotografisë, përfshirë edhe Arjonin ta përjetojë vua jtjen ashtu si familja e saj.

“Po i shoh të gjithë me lotë në sy, Unë nuk urrej njerëz, por uroj që kushdo që është i për fshirë në këtë uroj ta përjetojë vuajtjen që përjetoi familja ime”, tha Ana.

Ajo madje bëri të ditur se do ta den oncojë në polici Arjonin për publikimin e fotografisë pa dijeninë e saj. /Express/