“Ѕi Је Каtаndiѕur Ѕhqiрëri”, Оlta Воka Re Agon Për ЕkΖеKutimin E КΙοdian Rаѕhës (FOTO)

Vr asja e 25-vjeçarit Kl odian Rasha nga një efe ktiv policie solli reagime të ashp ra dhe prot esta. Shumë pers onazhe të njohur dë nuan ngj arjen e rëndë, mes të cilëve dhe Olta Boka. Në një postim në rrjete sociale, këngëtarja shpreh keq ardhje për të riun që shkoi dhe situatën në të cilën ndodhet vendi.

“U bëra kohë që e shmang lajmin e keq se më mërzit, por vr asja e Klodianit është më shumë se lajm i keq! Gjynah për atë filiz që iku padr ejtësisht, për familjarët që iu këput një pjesë e shpirtit… Gjynah si je kata ndisur Shqipëri!”, shkruan Olta. /abcnews.al