Vеѕа Lumа flet për КΙodianin dhe të prek në shpirt/ Ngushëllojmë familjen, ѕhumë e rëndë

V r asja e 25-vjeçarit Klodian Rasha ka p rek ur mbarë popullin shqiptar. Këngëtarja e njohur, Vesa Luma ka bërë status në rrjetet sociale, ku ka treguar se i është kë put ur shpirti nga dekl arata e babait të Klodianit, teksa i shpreh ngushëllimet e sinqeta familjarëve.

Më tej, Vesa publikon foto të të birit me p ol ic ë në Zelandën e Re, ndërsa kërkon që p ol ic a të jetë shembull për brezat e të ardhmes.

“Pse të mos jetë Po li cia shembull për fëmijët tanë. Pse të si mbolizojnë dhu n ën, kur mund të simbolizojnë si guri.”- shkruan ajo