Diçka ро rritеj në barkun e ѕај, gruaja ѕhtatzënë mëѕon të vërtetën tron ditëѕе

Vuri re një ndryshim që nuk shk onte në bark gjatë shtatzënisë, por në fakt ajo që zbuloi më pas e sho koi. Lauri Murphy, 30 vjeçe, vuri re gjatë shtatzënisë së saj të dytë një nishan në barkun e saj që shpesh i shka ktonte kruarje. Gruaja, me origjinë nga Skocia, nuk i dha rëndësi kësaj gjëje, duke besuar se kjo shenjë kishte qenë aty për një kohë të gjatë, që ajo e kishte vënë re vetëm për shkak të fr yrjes së barkut.

Ajo mendonte se kruajtja nuk ishte absolutisht alarmante. Por kur kruajtja u bë më e shpeshtë, pas lindjes, ajo shkoi tek një mjek që e diag nostikoi atë me melanoma. Kjo shenjë që gruas i ishte dukur e parën dësishme, në fakt, ishte një ka ncer që duhej të operohej ndryshe, mund të zgjerohej në kockë dhe ta vr iste atë.

“Sa herë që bëja një dush, pjesa tjetër e lëkurës sime bëhej ngjyrë rozë për shkak të nxehtësisë, por gjithnjë kishte një copëz si unazë e bardhë në barkun tim” i tha ajo gazetës “Metro”.

Lauri e hoqi kance rin me sukses dhe biopsia konfirmoi diagnozën e mjekut. Tani ajo është pranë fëmijëve të saj, me shëndet të plotë./Përshtati: ShkodraNews