Merr рroроzim nga Мark Frrоku, роr Rudina dhe Alekѕi ѕhijojnë atmoѕferën e fundivitit bashkë

Së fundmi Rudina Dembacaj së bashku me Aleksin, ish-bashkëshortin e saj dhe Viktorian kanë dalë të shijojnë së bashku atmosferën e fundvitit. Ata janë shembulli më i mirë i prindërve të div orcuar për të lumturuar fëmijën e tyre.

Edhe pse rrugët e tyre janë ndarë, Rudina dhe Aleksi janë kthyer në miq të mirë ku nuk ka hatërmbetje dhe urr ejtje siç ndodh zakonisht me çiftet e tjera kur ndahen.

“Në ditët e pushimit, mami dhe babi gjejnë gjithmonë kohë të gëzojnë Vikin”, ka shkruar Rudina. /tvklan.al