Fallхhorja nga Tirana maѕhtron një gruа dhe i mеrr 12 mijë еuro: Најde ѕе do të ndrуѕhoj fatin!

Një 56-vjeçare nga Tirana është proceduar pen alisht pasi ka mashtruar një vajzë duke i marrë 12 mijë euro.

Bëhet me dije se gruaja me iniciale A.SH, fallxhore, ka mshtruar një grua 35-vjeçare duke i zhv atur shumën e madhe të eurove.

Mësohet se fallxhorja nga Tirana i ka marrë paratë gruas, në një periudhë dy mujore duke i premtuar 35-vjeçares ndryshimin e fatit me një fall.

(M.Q/Faxweb.al)