I humbnin mba thjet e gruas, burri vendos kamera, por habitet nga ajo qe sheh(Video)

Një ngjarje e çuditshme ka ndodhur sot në Kinë.

Një familjeje I ndodhte shpesh që mb athjet e gruas te humbisnin në telin e rrobave.

Kjo gjë e futi në mëdyshje burrin e saj dhe për këtë gjë ai vendosi një kamera.

Shikoni videon më poshtë për të parë reagimin e burrit pasi zbuloi se kush i vidhte mba thjet.