Lindi tetënjakë disa vite më parë/ Emocionon nëna: Jam e bekuar, për ta do t’i bëj të gjitha punët

Nataly Sulman në vitin 2009 lindi tetënjakë, që ishte një lajm i bukur për gjithë botën, sepse kjo dukuri ndodhi vetëm një herë. Të gjitha foshnjat lindën të shëndetshme.

Mjeku i Natalie, Dr. Kamrava, implantoi 12 embrione në mitrën e saj, i cili më vonë e humbi l ice ncën e tij. Kryesisht janë transplantuar 2-3 embrione.

Në atë kohë, Nataly, e cila ishte e d iv orcuar, kishte gjashtë fëmijë që jetonin me të. Emrat e tetënjakëve janë: Noeu, Mali, Isaia, Narya, Gjoni, Makai, Josia dhe Jeremia.

Nataly ka vendosur të lu ft o jë për 14 fëmijët e saj. Ajo po planifikonte të kthehej në shkollë dhe siguronte financiarisht fëmijët e saj pa ndihmën e publikut.